Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

SISU Idrottsutbildarna Västra GötalandSISU Idrottsutbildarna Västra Götaland är idrottens studie- och utbildningsorganisation. Det innebär att dem på olika sätt hjälper idrottsföreningar och specialdistriktsförbund i Västra Götaland att utvecklas genom att bland annat erbjuda utbildning som på olika sätt förbättrar verksamheten.


I MFC så samarbetar vi med SISU som hjälper oss med att få ökad kunskap hos ledare och styrelse samt ger oss utbildade ledare. Det kan handla om rena utbildningar som HLR och tejp-idrottskador eller träffa föreläsare som förespråkar om dolda sjukdomar, mental hälsa mm. SISU hjälper också till med pedagogik och struktur, kan hjälpa våra ledare att lägga upp planer och ta fram mål men framförallt ger organisationer en bättre struktur och sammanhållning. 

Tränarna registrerar tillfällen i appen IdrottOnline, när de har träffats och planerat runt om träning. Dessa tillfällen ger oss poäng hos SISU och med dessa poäng kan vi få utbildningar, material, föreläsningar, utvecklingsdagar mm.  
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med