SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tävlingslag
Tävlingslag 
Att gå i tävlingslag innebär en högre satsning från den aktiva där tränarna ställer högre krav på lagen utifrån de regler och bedömning som domarna förväntas se i varje klass (level). Tävlingslagen tränar 2-3ggr i veckan och har som mål att kvalificera sig från Distrikt Mästerskapet (DM) till Riksmäterskapet (RM)/ Svenska Mästerskapet (SM) som vanligtvis går i maj.
 
Öppna tävlingar både nationellt och internationellt är något som förekommer i de flesta lagen. Det förekommer fler aktiviteter som läger och uppvisningar men också uppdrag där lagen utför jobb eller försäljningar för att tjäna ihop för en billigare säsong. En säsong pågår vanligtvis från augusti - juni.
 
Säsongen 2021/2022 har vi följande tävlingslag:
 
MINIOR
Ice - Level 1, 2010-2008
 
JUNIOR
Mist - Level 1, 2009-2005
Pressure - Level 2, 2009-2005
Suns - Level 4, 2009-2005
 
SENIOR
Storm - Level 4, 2008 och tidigare
 
Tryout
Inför varje säsong så får man söka till våra tävlingslag genom att gå på en tryout. All information gällande tryouten kommer att finnas samlat under fliken "Tryout" när det börjar närma sig. Uttagningarna sker level-vis och man placeras i den grupp som passar ens ålder och förkunskaper bäst.
 
Inför tryout så hör vi av oss till alla i kölistan. Vill du redan nu intresseanmäla dig till något av tävlingslagen kan du göra det. 
 
Intresseanmäl dig till tävlingslag HÄR

 

 

 
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med