SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Musketeers Funky Cheer!

Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, är Borås största cheerleading förening som grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003, i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF.

 
Vi välkomnar alla oavsett kön från det år man fyller 5 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. Hos oss hittar du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på och med stark struktur och riktlinjer i föreningen så är utvecklingsmöjligheterna goda.
 
Vi brinner för sporten och arbetar mycket med trivsel, kompetensutveckling och pedagogik, för att våra medlemmar ska trivas och utvecklas! 
 
Bli medlem HÄR
 
Välkommen till oss!
MFC - United as One! 💙🖤

 

Träningslag HT21
2021-06-10 09:47

Träningslagen:

Tilldelad lagplats för höstterminen finns nu på er mejl. 
Kolla gärna er skräppost ifall det hamnat där! 

VI FLYTTAR!
2021-05-30 17:15

Vi är otroligt glada att få meddela att från och med höstterminen 2021 kommer till större del av verksamheten inte längre bedrivas i Sjuhäradshallen, utan i VÅRAN helt egna HALL !

 

Vi flyttar vår verksamhet till STUREHALLEN

 

Läs om hallen HÄR

 

Detta kommer generera bättre träningstider till våra lag och öppnar upp möjligheter att kunna arrangera utbildningar, uppvisningar, läger och andra aktiviteter där.

 

Mer information om hallen och invigningsdatum kommer! 

Inställda träningar
2021-05-16 16:20

Tisdag 18/5 är träningar inställda pga utbildning.

För mer info kontakta era tränare!

 

Terminsavgifter
2021-03-11 09:15

Fakturor är utskickade till alla medlemmar som har fysiska träningar i hallen. 

Kolla både inkorg och skräppost, tack! 

 

Vid frågor kontakta kontaktmfc@gmail.com 

Fortsatt pausad verksamhet
2021-01-27 11:14
MFCs verksamhet är fortfarande pausad och beslut har tagits om att utifrån de restriktioner som är nu, fortsätta hålla verksamheten pausad fram till och med 7/2. Därefter tas nya beslut om vi ska öppna upp träningar eller inte, i hopp om att restriktionerna då har lättats. 

Vi vill uppmana alla våra medlemmar att fortsätta göra de utmaningar som tränarna skickar ut eller deltaga på digitala träningar som både lag och förening erbjuder. 

Håll ut och ta hand om er! <3
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med