SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Musketeers Funky Cheer!
Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, är Borås största cheerleading förening som grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003, i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF.

Vi välkomnar både tjejer och killar från det år man fyller 5 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. Hos oss hittar du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på och med stark struktur och riktlinjer i föreningen så är utvecklingsmöjligheterna goda.

Vi brinner för sporten och arbetar mycket med trivsel, kompetensutveckling och pedagogik, för att våra medlemmar ska trivas och utvecklas! 

Bli medlem HÄR

Välkommen till oss!
MFC - United as One! 💙🖤

Terminsavgifter
2021-03-11 09:15

Fakturor är utskickade till alla medlemmar som har fysiska träningar i hallen. 

Kolla både inkorg och skräppost, tack! 

 

Vid frågor kontakta kontaktmfc@gmail.com 

Digitala träningar v.5
2021-02-02 08:04
Alla medlemmar se hit! Denna veckan ordnar föreningen två digitala träningar. Läs mer om dessa HÄR!

Anmälan sker via mejl till anm.mfc@gmail.com eller som meddelande på någon av våra sociala medier!
Fortsatt pausad verksamhet
2021-01-27 11:14
MFCs verksamhet är fortfarande pausad och beslut har tagits om att utifrån de restriktioner som är nu, fortsätta hålla verksamheten pausad fram till och med 7/2. Därefter tas nya beslut om vi ska öppna upp träningar eller inte, i hopp om att restriktionerna då har lättats. 

Vi vill uppmana alla våra medlemmar att fortsätta göra de utmaningar som tränarna skickar ut eller deltaga på digitala träningar som både lag och förening erbjuder. 

Håll ut och ta hand om er! <3
Nominera styrelse 21/22
2021-01-21 18:17
Ett mejl har gått ut till alla våra medlemmar där ni kan nominera vem eller vilka ni tycker skulle passa i nästa styrelse för säsong 21/22. Kolla gärna er skräppost ifall det hamnat där! I mejlet kan ni läsa vilka och hur många positioner som behövs.

Vet ni någon som skulle passa till styrelseuppdrag? Skicka er nominering till mfc.valberedningen@gmail.com
Medlemsavgift 2021
2021-01-13 11:24
Fakturor för medlemsavgiften har nu gått ut till alla medlemmar via mejl. Kolla skräppost ifall ni inte hittar den! 

För att behålla sin plats eller roll i föreningen och fortsätta deltaga på träningar och andra aktiviteter, behöver alla betala denna. Gäller för hela året! 
Nyheter från våra grupper
Digitala träningar, 12/01 17:02 
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med