SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Musketeers Funky Cheer!Pro shopMedlemskapKalender

Musketeers Funky Cheer

Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, är Borås största cheerleading förening som grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003 i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF.

Vi välkomnar alla från det år man fyller 5 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. Hos oss hittar du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på och med stark struktur och riktlinjer i föreningen så är utvecklingsmöjligheterna goda.

Vi brinner för sporten och arbetar med trivsel, kompetensutveckling och pedagogik för att våra medlemmar ska trivas och utvecklas!

Vi öppnar en föreningsshop! <3
2021-12-20 19:43

Tomten kom tidigt i år!!

Vi kan äntligen presentera vår föreningsbutik! Tillsammans med vår nya samarbetspartner CheerFi, har vi tagit fram grymma produkter till alla våra medlemmar och supporters! 

 

Välkomna in och kika i butiken!

MFC PRO SHOP

 

 

Digital juluppvisning
2021-12-12 11:42

Till alla våra kära medlemmar!

På grund av rådande omständigheter och nytillkomna restriktioner så kommer vår juluppvisning tyvärr bli digital. Vi har försökt att se över olika alternativ för att kunna genomföra denna uppvisning trots restriktioner, men vi ser ingen möjlighet att kunna hålla det säkert med att bjuda in publik. Det betyder att endast aktiva, tränare och styrelse kommer att få vistas i hallen denna dagen som i sin tur kommer att vidta åtgärder för undvika smittspridning.

 

Vi tycker givetvis att detta är jättetråkigt men vi vill ändå kunna genomföra en rolig upplevelse för våra aktiva och tränare även om det inte blir riktigt som vi tänkt oss. Mer detaljerad information gällande juluppvisningen söndag 19 december i Sturehallen, kommer på mejl från tränarna. 

 

Vi ber om er förståelse och tackar alla som varit med denna terminen! Utan er, inget MFC! ♥

 

Hälsningar MFC styrelse med tränare

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med