Börja träna hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MFC
Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003, i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF, hemmahörande i Borås. Vi välkomnar både tjejer och killar från det år man fyller 5 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. 
 
MFC-familjen består denna säsongen av sammanlagt 15 lag; mikrominiorer Flurries. Träningslagen Sunshine, Raindrops, Frost, Snow, Haze och Thunder samt tävlingslagen Ice, Mist, Pressure, Suns, Storm, Lady Lightning och Weather Girls. Vi har även ett paracheer lag som heter Rainbow. Laget är i dagsläget endast ett träningslag.
 

Vi är en välmeriterad förening med hundratals medaljer i bagaget. Vi är drivande, engagerade och etablerade. Vi lägger stor vikt vid god laganda och jobbar långsiktigt genom att bygga upp våra lag underifrån. Hos MFC finner du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på!

 

 

 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med