Börja träna hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MFC
Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003, i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF, hemmahörande i Borås. Vi välkomnar både tjejer och killar från det år man fyller 6 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. 
 

Vi är en välmeriterad förening med hundratals medaljer i bagaget. Vi är drivande, engagerade och etablerade. Vi lägger stor vikt vid god laganda och jobbar långsiktigt genom att bygga upp våra lag underifrån. Hos MFC finner du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på!

 

MFC-familjen består denna säsongen av träningslagen Flurries, Sunshine, Raindrops, Clouds, Frost och Lady Sky samt tävlingslagen ICE, Pressure, Heat och Lady Lightning. 

 

MFC:s verksamhet bygger på styrelsens, tränare och medlemmars engagemang av kärleken och samhörigheten som kommer från sporten cheerleading. 

 

 

 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med