Börja träna hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningslag

Bli medlem
Vi har träningslag för både flickor och pojkar från det år man fyller 5 år och äldre. Träningslagen tränar 1 gång/vecka. Syftet med dessa är att träna cheerleading för att ha roligt, komma in i sporten och lära sig grunder. Uppvisningar på både höst och vårterminen förekommer där lagen får chansen att öva inför publik och visa upp vad de har lärt sig. Om man sedan vill träna mer kan man alltid söka sig vidare till våra tävlingslag. Vi rekommenderar alla som inte har tidigare erfarenhet av cheerleading eller gymnastik på en högre nivå, att börja i ett träningslag. 

 
Intagning
Kallelser till våra träningslag sker i början på sommaren inför höstterminen och runt jul inför vårterminen. Intagningen sker utifrån vår kölista och ni kommer få ett mail om ni får en plats. 
 
Vi hanterar kölistan i turordning så ifall någon skulle tacka nej eller ändra sig erbjuder vi plats till nästa person i kön ifall det plats plats i passande lag utifrån de kunskap/erfarenheter som angetts. 
 
Säsongen 2022/2023 har vi följande träningslag:
Flurries - Mikrominior
Sunshine - Miniminior nybörjare
Raindrops - Miniminior tävlingsförberedande
Frost - Minior/junior nybörjare träning
Snow - Minior/junior tävlingsförberedande
Thunder - Partner stunt
Rainbow - Paracheer
Haze - Vuxenlag
 
Anmäl dig till våra träningslag HÄR
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med