Börja träna hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

MFC PRO SHOP

 

För att komma till vår föreningsshop, klicka HÄR

 

Vi rekommenderar telefonkontakt med företaget som ansvarar för vår föreningsshop ifall det tar lång tid att få svar på mejl. MFC har inget ansvar gällande leverans eller betalning.

 

Telefon: +358451811321

Instagram: @cheerfi.se / @cheerpistefi

E-post: asiakaspalvelu@cheer.fi 

asiakaspalvelu@tiimikaveri.fi

Skor
Vi rekommenderar alla att använda cheerleadingskor för träning (för aktiva i tävlingslagen är det obligatoriskt). Dessa skor köper ni exempelvis i vår pro shop som levererar från Finland. Önskar ni köpa en modell som inte säljs där finns det en mängd webshopar i Sverige och övriga EU som säljer cheerskor.

 

Det finns olika modeller på cheerskor med olika egenskaper. Vissa är lättare och mer flexibla, vissa är utformade för att ge extra dämpning och stöd. Alla ansvarar för att köpa skor som fungerar för en själv.

Dräkthantering - tvättrutin

 

HANTERING AV DRÄKTER

 

Dräkterna är en stor del av det visuella intrycket på tävlingsmattan och används i flera säsonger. Det är därmed  viktigt att vi tar hand om dem på bästa möjliga sätt så att de håller sig fina då de köps in från USA och kostar flera tusen kronor styck. Med anledning av detta har vi regler för hantering av dräkterna.

 

  • Det är viktigt att tvätta dräkten så fort som möjligt efter användning för att förhindra dålig lukt som sätter sig.
  • Endast handtvätt i låga grader.
  • Tvätta dräkten ut och in och vänd tillbaka efter sköljning
  • Använd tvättmedel för sportkläder eller fintvättmedel ex. Y3. Får ej innehålla blekning! 
  • Dräkten ska lufttorkas hängandes på galge och får absolut inte torktumlas.
  • Varje dräkt är numrerad och är registrerad för varje individ. Se till att ni inte blandar ihop dem med varandra inom laget.
  • Dräkten får inte användas till annat än uppvisning, tävling eller annan aktivitet som föreningen godkänt.
  • Dräkten skall återlämnas på utsatt datum efter uppvisning/tävling. Om dräkten kommer in senare blir den aktive fakturerad.

Den som av oaktsamhet förstör en dräkt eller ej återlämnar sin dräkt blir betalningsskyldig. Obetalda fakturor hamnar hos inkasso.

 

 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med