Börja träna hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Musketeers Funky Cheer!GalleriMedlemskapKalender

Musketeers Funky Cheer

Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, är Borås största cheerleading förening som grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003 i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF.

Vi välkomnar alla från det år man fyller 5 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. Hos oss hittar du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på och med stark struktur och riktlinjer i föreningen så är utvecklingsmöjligheterna goda.

Vi brinner för sporten och arbetar med trivsel, kompetensutveckling och pedagogik för att våra medlemmar ska trivas och utvecklas!

Glad sommar!
2023-06-19 08:21

Vi önskar alla våra medlemmar en glad sommar och en lång, skön ledighet.

 

Ordinarie träningar börjar vecka 34 igen och antagningsbesked till lag säsong 23/24 med information skall ha gått ut tidigare via mejl. Kalendern på hemsidan kommer uppdateras med aktuella träningstider. Vid frågor, kontakta anm.mfc@gmail.com 

Ha en fantastisk ledighet så ses vi i augusti!

Hälsningar MFC <3

Tävla nästa säsong? - Tryouts 23/24
2023-05-19 17:01

Äntligen är anmälan öppen för tryouts (uttagningar) till tävlingslag säsong 23/24.

 

Ni hittar all information och anmälan under vår samlingssida!

TRYOUT SAMLINGSSIDA

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med