Börja träna hos oss!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till Musketeers Funky Cheer!Pro shopMedlemskapKalender

Musketeers Funky Cheer

Föreningen Musketeers Funky Cheer, MFC, är Borås största cheerleading förening som grundades i oktober 2006. Innan dess var MFC en sektion, som hade startats år 2003 i gymnastikföreningen Knallegymnasterna GF.

Vi välkomnar alla från det år man fyller 5 år. Vi har en bred verksamhet med flera lag på både träning och tävlingsnivå. Hos oss hittar du ett lag som passar dig oavsett vilken nivå du befinner dig på och med stark struktur och riktlinjer i föreningen så är utvecklingsmöjligheterna goda.

Vi brinner för sporten och arbetar med trivsel, kompetensutveckling och pedagogik för att våra medlemmar ska trivas och utvecklas!

Glad sommar!
2022-06-21 11:50

Glad sommar önskar vi alla våra medlemmar! ☀️

Verksamheten har semesterstängt v25-v32. Uppstår det frågor under semestern kontaktar ni kontaktmfc@gmail.com

 

Mejlen läses sporadiskt under semestern.

 

V34 börjar höstterminen och träningarna drar igång för alla våra lag! Vänd er till era tränare om ni har frågor kring laget! 🤍

 

GLÖM INTE SVARA PÅ ANTAGNINGSBESKED!

Finns fortfarande några som inte svarat på erbjuden plats i träningslag. Kolla gärna inkorg som skräppost och svara tillbaka, annars riskerar ni att förlora er plats till höstterminen!

 

Ha en fin sommar!

Hälsningar MFC

Tryout 22/23
2022-05-18 15:53

 

Vi har skapat en samlingssida med all information gällande tävlingslagens tryout som hålls vecka 22. Sista dagen att anmäla sig är 29/5

 

För att komma till tryout samlingssida, KLICKA HÄR

 

Medlemmar i träningslag som inte vill söka till tävlingslag eller är födda 2012-senare, ni kommer få mejl i början av juni gällande lagplacering, träningstider och annan viktig info för höstterminen 22. 

Nyheter från våra grupper
Tornados - Pom dans, 28/06 04:56 
 
Tack till våra sponsorer!
I samarbete med